2021-05-19 07:52:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ha túlságosan kritikus vagy másokkal, azzal megbánthatod őket

Napi horoszkóp május 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egy kis testedzés neked mindig jót tesz. A Kos sportos jegy, a lelki egészségedhez hozzátartozik a testi. És ezzel a különben önemésztő tüzeket is jó irányba tudod hasznosítani. Inkább a szabadban fuss, mintsem hogy fejjel menj a falnak.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Jól indul a napod, és még a munkádban is örömet találhatsz. Az utóbbi időben mintha egy darálóba kerültél volna, túl sok volt az örömtelen rutinfeladatod. Ma ez megváltozni látszik. Végre használhatod a kreativitásodat. Szerelem is vár.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lépésről lépésre haladsz ugyan, de lassacskán egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz. Most rendkívül kitartó vagy, ezért semmilyen kitérő nem veszi el a kedvedet, hanem csak újabb erőt ad neked a továbblépéshez. Néha harcot jelent ez, de finom eszközökkel.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mostanában sok mindent félreértesz. Nem mindenki azért van, hogy téged bosszantson. De természetes, hogy nem mindenben tudnak egyetérteni veled Ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretnek téged. A javadra válhat, ha engedsz nekik.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap sok álmodozással telik. A külvilág számára ez semmittevésnek tűnhet. De belül benned nagy változások zajlanak, és ehhez épp erre van szükséged: nyugalomra, meditálásra. Közben persze lehetőség szerint csinálj úgy, mintha dolgoznál.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kedves vagy és állandóan segíteni is akarsz másokon. Erre az emberek túlságosan is rászokhatnak, és az viszont már terhedre lehet. Néha neked is szükséged van a magányra. Ez a nap ilyen lehet. Adj magadnak esélyt a regenerálódásra!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Komolyan kellene venned végre saját magadat. Ha folyton csak azt figyeled, hogy mások mit mondanak rólad, akkor aligha találsz igaz utat önmagadhoz. Ami még rosszabb, nem tudod majd megmutatni magad a világnak. Pedig a te lelked szép!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha túlságosan kritikus vagy másokkal, azzal megbánthatod őket. Ha túl elnéző vagy, nem segítesz nekik jobbá lenni. Valahogy a középutat kellene megtalálnod. A mai napon ebben segíthetnek a csillagok. Jó sugallataid engedik, hogy szókimondó legyél.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érzelmi életed hullámzásai már téged is untatnak, nemhogy a társadat, családodat. Ha úrrá nem is tudsz lenni lelkednek változásain, legalább próbál megkímélni a téged körülvevő embereket. Inkább vonulj kicsit félre, ha bajod van.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Túlságosan is figyelembe veszed a realitásokat. Pedig a valóság mindig az álmokból indul ki. Merj hát végre szépeket álmodni, és azután igyekezz realizálni őket. Különben túlságosan prózaivá válik az életed.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Igyekszel valamiféle belső békét kialakítani magadban. Ennek azonban elsődleges feltétele lenne, hogy időt is adj magadnak. Ehhez azonban le kellene mondanod a kapkodásról, és arról, hogy mindenért te akarjon felelősséget vállalni.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon érzékeny vagy, természetes, hogy nehezen viseled el, ha megbántanak. Ne is hagyd szó nélkül, ha így van. Vitatkozás, emelt hangnem helyett azonban üss meg szelídebb hangot. A lágyság legyőzi a keménységet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: